search
Pamela Anderson wil rol in een van de beste series van dit moment
Series / Nieuws

Pamela Anderson wil rol in een van de beste series van dit moment

Fans willen dolgraag Pamela Anderson zien in seizoen 3 van 'The White Lotus'. Anderson geeft hier reactie op.

Momenteel is het derde seizoen van The White Lotus in productie, en fans kunnen niet wachten op wat er komen gaat.

In de afgelopen twee seizoenen volgden we het verhaal van Tanya McQuoid (Jennifer Coolidge), maar helaas kwam ze tragisch ten einde in de finale van seizoen 2.

Fans speculeren echter nu al dat Tanya misschien wordt vervangen door haar hypothetische zus, die gespeeld zou worden door Pamela Anderson van Baywatch. Anderson laat weten hoe ze over deze geruchten denkt.

Anderson over de serie


In een recent interview reageert Anderson op de geruchten dat ze misschien mee gaat spelen in het nieuwe seizoen van The White Lotus. Ze vertelt dat ze de serie zelf nog nooit heeft gezien, maar dat ze open staat voor de mogelijkheid.

"Ik heb erover gehoord. Ik wil de serie graag bekijken. Ik heb gehoord dat iedereen het geweldig vindt en dat de serie te gek is. Ik sta open voor alles… maar ik kan de serie zelf niet bekijken in Canada," Aldus Anderson.

Daarna vervolgt ze: "Ik denk dat het een hele grote uitdaging zou zijn, maar zoals ik eerder al heb gezegd ben ik geen ambitieus persoon. Ik kijk graag wat er op mijn pad komt, dus ik weet nog niet precies wat ik hierna ga doen. Ik weet wel dat ik nog niet echt de kans heb gekregen om te ontdekken wat ik allemaal kan op film".Wat we kunnen verwachtingen in seizoen 3


De serie is officieel vernieuwd voor het derde seizoen en de maker White laat doorschemeren dat het nieuwe seizoen wellicht ingaat op religie. Tot nu toe heeft elk seizoen een sterke focus gelegd op een bepaald onderwerp. Zo lag in het eerste seizoen de nadruk vooral op geld en in het tweede seizoen op seks.

"Ik denk dat het derde seizoen misschien een soort satirische en grappige kijk krijgt op de dood, Oosterse religie en spiritualiteit," Aldus White. Daarnaast zegt hij dat het wel eens een opzet kan zijn voor nog een seizoen van The White Lotus.Bekijk de eerste twee seizoenen van The White Lotus op HBO Max.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen