search
Disney+ onthult trailer 'Peter Pan & Wendy' met Jude Law

Disney+ onthult trailer 'Peter Pan & Wendy' met Jude Law

Disney+ komt met magische trailer naar voren voor de film 'Peter Pan & Wendy' welke je kan streamen vanaf 28 april.

Patricia Koning
Jude Law zal schitteren als Captain Hook in deze magische film welke afgeleid is van de oude bekende klassieker. In de trailer kunnen we hem al een klein beetje bewonderen.

Het verhaal


Peter Pan & Wendy introduceert Wendy Darling, een jong meisje dat bang is om haar ouderlijk huis achter zich te laten. Zij ontmoet Peter Pan welke weigert om op te groeien.
Samen met haar broertjes en Tinker Bell, reist ze met Peter naar de magische wereld van Neverland. Hier ontmoeten ze een kwaadaardige piratenkapitein, Captain Hook. Zo begint een spannend en gevaarlijk avontuur dat haar leven voor altijd zal veranderen.

Wendy Darling


Deze film lijkt zich meer te richten op het verhaal van Wendy dan als dat van Peter Pan. Van de oude klassiekers zijn we gewend dat dit andersom is. Waarschijnlijk toch een andere twist in deze film.

Cast


Jude Law is wel de grote naam in deze film. Hij neemt de rol van Captain Hook op zich. Peter Pan wordt gespeeld door Alexander Molony en de rol van Wendy wordt gespeeld door Ever Anderson. Andere rollen worden onder meer vertolkt door Yara Shahidi, Jim Gaffigan en Florence Bensberg.

De film is geregisseerd door David Lowery. Hij is ook wel te kennen van zijn werk aan A Ghost Story en The Old Man.

Vanaf 28 april kan je de magische film gaan streamen bij Disney+. Voor een voorproefje van de film, zie hieronder de trailer.

Aanbevolen artikelen