search
Gruwelijke serie 'Dead Ringers' krijgt veelbelovende trailer
Series / Trailer

Gruwelijke serie 'Dead Ringers' krijgt veelbelovende trailer

David Cronenberg's macabere thriller 'Dead Ringers' nu als serie met Rachel Weisz.

Cronenberg's gelijknamige film uit 1988 met Jeremy Irons in de hoofdrol wordt nu een gruwelijke serie met topactrice Rachel Weisz. Net zoals Irons destijds speelt Weisz een tweeling.

Ook het beroep en de voornamen van de tweeling zijn hetzelfde als in de film. Beverly en Elliott Mantle zijn beiden werkzaam als gynaecoloog. De showrunner is Alice Birch (Succession).

Bizarre verbondenheid


In de filmversie waren Beverly en Elliot op een bizarre manier met elkaar verbonden. Zij deelden alles, inclusief romantische relaties, alleen waren de partners daar niet van op de hoogte. In Cronenberg's film gaat het mis wanneer vriendin Claire (Geneviève Bujold) ontdekt dat ze, naast Beverly, ook met zijn broer Elliot een relatie heeft.

De plot is niet in detail bekend. De zussen delen alles, en de dames zijn niet vies van medische experimenten. In de teaser zien we Beverly en Elliott in de hal van een ziekenhuis zitten. Eén is duidelijk zwanger, de ander zit naast haar met een bebloed gezicht.

Of er nu sprake is van ruzie om de 'baby daddy' of dat er een meer lugubere reden speelt, vaststaat dat er een macabere psychologische thriller aankomt.

Dead Ringers gaat op 21 april van start op Prime Video.



Aanbevolen artikelen