search
Erotische serie 'Fatal Attraction' krijgt eerste teaser trailer
Series / Trailer

Erotische serie 'Fatal Attraction' krijgt eerste teaser trailer

De eerste trailer voor de 'Fatal Attraction'-miniserie is nu online te bekijken.

De film Fatal Attraction uit 1987, met Michael Douglas en Glenn Close, wordt nu als miniserie gebracht. De thriller gaat over een getrouwde man die een avontuurtje heeft met een labiele vrouw, hetgeen helemaal uit de hand loopt.

De teaser trailer kun je onderaan bekijken. Het leuke is dat de miniserie zich afspeelt in de jaren 80, waardoor de sfeer van de film opgeroepen wordt.

Pyschologisch machtsspel


Dan Gallagher (Joshua Jackson) is een keurige huisvader die een spannend avontuurtje heeft met de hartstochtelijke Alex Forrest (Lizzy Caplan). Hij peinst er echter niet over om hier een buitenechtelijke relatie van te maken. Alex denkt hier anders over, en wil geen 'nee' horen. Zij wurmt zich in Dan's leven en dit is de start van een psychologisch machtsspel.

Andere invalshoek?


Destijds bekritiseerde men de portrettering van Alex. Zij werd als 'doorgedraaide vrouw' neergezet en dit werd als nogal simplistisch ervaren. Middels een hervertelling in acht afleveringen is er nu meer ruimte om de personages verder uit te diepen, inclusief Alex.

In 2014 werd al een toneelstuk naar de film gemaakt, zij het met een ander einde. Met deze miniserie op komst zal er hopelijk nog een boeiende versie aan het rijtje toegevoegd worden.

Fatal Attraction gaat op 1 mei in première op Paramount+. Het is op dit moment nog niet bekend of en zo ja wanneer de serie naar SkyShowtime komt.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen