Nieuwe spokenfilm op Netflix trekt enorm veel kijkers

Filmnieuws - Zodra geest Ernest buiten de lijntjes kleurt om zijn geschiedenis te ontrafelen, trekt hij de aandacht van de CIA.

Thuur Hutjens, 02-03-2023 09:01

Voor veel mensen is het hun grootste nachtmerrie: een spook in huis. Toch doet We Have a Ghost het bijzonder goed op Netflix. De film is momenteel als beste bekeken in Nederland.
De insteek van de film is ook eerder komisch dan griezelig. Met rollen van onder meer Jennifer Coolidge, die we kennen van American Pie en Shotgun Wedding, en Anthony Mackie, bekend van 8 Mile en Captain America.

Snel viral

Een filmpje van de geest Ernest gaat al snel viral op social media. De mensen die overigens denken te kunnen profiteren van dit fenomeen, komen van een koude kermis thuis.


Geest terug in de fles

Zodra Ernest en zijn ontdekker buiten de lijntjes kleuren om zijn geschiedenis te ontrafelen, trekken ze de aandacht van de CIA. Het agentschap doet er alles aan om de geest in de doofpot te stoppen.Ook benieuwd?

Ben je benieuwd hoe het is om een geest in huis te hebben? Of wil je weten hoe dit allemaal afloopt? We Have a Ghost is nu te bekijken via Netflix.


Lees meer over: we have a ghost, netflix, Anthony mackie, jennifer coolidge

Populair nieuws

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix