Nieuw seizoen 'The Mandalorian' is een "hoogtepunt" van de 'Star Wars'-plannen

Na jaren hints te hebben gegeven, komen de Star Wars plannen nu eindelijk tot een hoogtepunt.

Adrienne Koolen, 02-03-2023 09:38

Star Wars is al jarenlang ongelofelijk populair en de nieuwe series doen de franchise alleen maar ten goede. Alle Star Wars verhalen zitten heel goed in elkaar en in seizoen 3 van The Mandalorian komen deze plannen tot een "hoogtepunt".
The Mandalorian begon toen Din Djarin (Pedro Pascal) en Grogu, Baby Yoda, elkaar ontmoetten. In het nieuwste seizoen komt volgens regisseur-producer Rick Famuyiwa hun reis op een hoogtepunt.

En dit hoogtepunt is al een aantal jaar in de maak. Dit onthulde Famuyiwa tijdens de première van The Mandalorian seizoen 3. De eerste "zaden" voor dit hoogtepunt zijn namelijk al in 2019 gelegd.

Een lang proces

Zo'n hoogtepunt plannen gaat natuurlijk niet zomaar en daarom zijn de eerste stappen al zo vroeg gezet. Dit is van Famuyiwa er nog meer over zei:

"De verhalen die Jon Favreau vanaf het allereerste begin heeft geleid, hebben ons langzaamaan, elk seizoen, elk project, naar dit geleid. Het heeft ons naar het derde seizoen geleid. Er zijn er veel zaden geplant die groeien en een hoogtepunt bereiken in dit seizoen."

Bekijk hieronder het interview en stream Star Wars: The Mandalorian op Disney+.


Lees meer over: Star Wars, The Mandalorian, Grogu, Pedro Pascal, Din Djarin, Disney, baby Yoda, Rick Famuyiwa

Populair nieuws

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix