search
Tv-reboot van 'True Lies' wordt met de grond gelijk gemaakt
Series / Nieuws

Tv-reboot van 'True Lies' wordt met de grond gelijk gemaakt

De eerste aflevering van de tv-reboot van 'True Lies' is bedroevend ontvangen.

Op 1 maart ging het eerste seizoen van True Lies van start, als hervertelling van de komische actiefilm uit 1994. De film was een hit, waarbij Arnold 'Arnie' Schwarzenegger en Jamie Lee Curtis hun komisch talent konden laten zien.

De eerste recensies zijn te zien op Rotten Tomatoes. Critici en kijkers zitten niet helemaal op één lijn. De critici geven 36% terwijl de kijkers op 67% uitkomen.

Vlees noch vis?


De film uit 1994 werd gewaardeerd doordat de actie, de stunts en de special effects een leuke popcornfilm opleverden. Helen (Curtis) komt erachter dat haar echtgenoot Harry (Schwarzenegger) een spion is. Beide hoofdrolspelers hebben talent voor komedie. Arnie is de bombastische spierbundel en Curtis heeft een droge humor.

De critici valt het vooral op dat de serie dit mist. Het blijft allemaal nogal formulaïsch. Hollywood Reporter merkt op: "De ene wapenhandelaar is dezelfde als de andere, en er is nooit iets dat daar bovenuit stijgt". RogerEbert.com maakt hetzelfde punt: "De missies zijn gewoon ontzettend saai". CNN.com is wat milder: "Een luchtige terugblik op een andere tijd. Voorlopig is nog niet helemaal hard gemaakt waarom deze reboot er moest komen".

De kijkers beviel de serie beter, aangezien zij bijna een twee keer zo hoge score geven. True Lies is momenteel te zien op CBS-Paramount+, wellicht komt deze in de toekomst ook naar SkyShowtime.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen