search
Is 'The Mandalorian' seizoen 3 weer de moeite waard?

Is 'The Mandalorian' seizoen 3 weer de moeite waard?

Het nieuwe seizoen is gestart, en de eerste scores zijn al te zien op Rotten Tomatoes.

Valeria Milić
Seizoen 3 van The Mandalorian is vanaf vandaag te streamen op Disney+. De avonturen van Mando, Grogu en de overige personages worden eindelijk voortgezet.

Na zo lang gewacht te hebben is het een redelijke vraag of seizoen 3 de moeite waard is. Als we Rotten Tomatoes mogen geloven, is het antwoord een volmondig 'ja'.

Kijkers en recensenten


Op het moment van schrijven hebben 12 critici en 37 kijkers hun scores gegeven. De scores zijn een ijzersterke 100% en 92%, wat prima 'rapportcijfers' zijn. Het ziet er dus naar uit dat er genoeg te zien en te beleven valt.

Eerste indrukken


The Hollywood Reporter spreekt over de "band tussen de stoïcijnse held en zijn schattige protégé, en de kans om nieuwe werelden met hen te verkennen". Ook al is de serie natuurlijk pas begonnen, "het is opwindend om hen [de hoofdpersonages] weer terug te zien," aldus the Guardian.

The Daily Telegraph is wat kritischer. "Wellicht moet 'The Mandalorian' nog de juiste maat ruimtelaarzen vinden," aldus de recensent. Collider is wat genuanceerder, en merkt op: "De wereld om Din en Grogu heen voelt nog een beetje klein aan, maar wordt met de minuut groter".

Gezien de start valt er ongetwijfeld genoeg spanning, spektakel en vermaak te verwachten in de rest van seizoen 3 van The Mandalorian.

Je kunt The Mandalorian streamen op Disney+.

Bekijk op instagramAanbevolen artikelen