search
HBO verwijdert stilletjes flinke filmblunder uit 'The Last of Us'
Series / Nieuws

HBO verwijdert stilletjes flinke filmblunder uit 'The Last of Us'

Na kritiek van de fans kon HBO Max niks anders doen dan geluidloos de fout corrigeren.

De laatste hitserie van HBO, The Last of Us, wordt wereldwijd door miljoenen kijkers gretig gekeken, en soms zelfs ietsjes te goed. Enkele fans ontdekten al gauw een fout in aflevering 6: een cameraploeg verscheen plots in de postapocalyptische wereld. Nu heeft HBO de fout stilletjes hersteld.

Op internet kon de aflevering al vlak na lancering rekenen op commentaar. Oplettende fans hadden namelijk al gauw de fout gespot in de zesde aflevering van de hitserie over twee overlevers (Joel en Ellie) in een zombiewereld.

Aan het begin van de aflevering is een overhead-shot te vinden, waarin een aantal crewleden te zien zijn die aan de rand van de scène staan. De editors zullen die logischerwijs over het hoofd moeten hebben gezien.


De reactie van HBO op de blunder


Met minder dan twaalf uur op de klok voor de komende aflevering heeft HBO stilletjes de fout hersteld. Dit merkte Twitter-account Naughty Dog Central op.

Ook een andere fout werd meteen hersteld. De hand van een crewlid was namelijk te zien in beeld, die het hoofd van het paard Shimmer ondersteunde tijdens een scène met Ellie.


Bekijk The Last of Us nu bij HBO Max.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen