search
Finale van 'The Last of Us' wordt bijzonder controversieel
Series / Nieuws

Finale van 'The Last of Us' wordt bijzonder controversieel

Zonder al te veel weg te geven zal de laatste aflevering een behoorlijke verdeeldheid creëren.

Er zijn gelukkig nog twee afleveringen te zien van HBO's megasucces The Last of Us maar actrice Bella Ramsey loopt alvast vooruit op de zaken en geeft een tipje van de sluier wat verwacht kan worden van de grote finale over ongeveer twee weken.

In de serie speelt Ramsey al zeven afleveringen lang de rol van de 14-jarige, strijdlustige en grofgebekte Ellie. In de gelijknamige videogame heeft Ellie een enorm grote rol die zelfs doorloopt in een tweede The Last of Us-game. Logischerwijs zal zij er tijdens de grote finale bij zijn en weet in een interview te vertellen dat het behoorlijk controversieel wordt.

Veel lol, leuke kleren maar enorm vermoeiend


In het interview vertelde Ramsey over haar tijd op de set. Dat ze erg veel lol had en een enorme hoeveelheid outfits. De voorlaatste aflevering, aflevering acht, was volgens haar een van de meest uitputtende en tegelijk de leukste dagen op de set. Specifieke details kan ze natuurlijk niet geven maar over de laatste, negende aflevering zei ze het volgende:

"Ja aflevering acht was echt uitputtend, maar de leukste tijden op de set. Ik weet dat klinkt een beetje masochistisch, maar het zijn de scènes die mij het meest afmatten waar ik het meeste van hou. De finale gaat de kijkers echt enorm verdelen, echt enorm!". In welke hoedanigheid die verdeeldheid zich zal manifesteren is nog even afwachten.

Kijk ondertussen alle aflevering van The Last of Us op HBO Max.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen