search
Mysteriethriller 'Florida Man' krijgt een veelbelovende trailer van Netflix
Series / Trailer

Mysteriethriller 'Florida Man' krijgt een veelbelovende trailer van Netflix

Er komt een een mysteriethriller aan maar zo te zien wel met een vleugje humor.

Jason Bateman, oftewel Marty uit Ozark is tegenwoordig ook goed bezig achter de camera. Deadline bericht dat hij een goede overeenkomst heeft afgesloten met Netflix. Bateman gaat meerdere series ontwikkelen, en Florida Man kunnen we binnenkort bekijken.

Na populaire series als Ozark en Arrested Development gaat Bateman's bedrijf Aggregate nu een stap verder. Aggregate heeft de handen ineengeslagen met de ervaren producent Michael Costigan (Prometheus). De trailer van hun serie Florida Man kun je hieronder bekijken.

Teruggaan zodat je kunt vertrekken


De hoofdrol wordt gespeeld door Edgar Ramí­rez (Domino) als Mike Valentine. Door zijn gokverslaving is hij zijn baan bij de politie kwijtgeraakt en moest Florida verlaten. Wanneer een vage boef uit Philadelphia hem de opdracht geeft om zijn vriendin terug te vinden, neemt Mike de opdracht aan.

De enige reden die Mike opgeeft voor zijn bezoekje aan Florida is "om weer mijn biezen te kunnen pakken". Natuurlijk blijkt er een luchtje aan deze zaak te zitten, en Mike komt veel meer tegen dan het gangsterliefje. Dit is inclusief bepaalde familiegeheimen waarvan je niet zeker weet of je daar wel achter wilt komen.

Florida Man is vanaf 13 april te zien op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen