De nieuwe Amazon-serie 'Daisy Jones & The Six' doet alles voor extra drama

Nieuwe liefdesdriehoek in 'Daisy Jones & The Six'

Amazon wijkt van het boek af om meer drama in hun nieuwe serie te stoppen.

Adrienne Koolen, 4 maart 2023 18:23

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De nieuwe Amazon serie Daisy Jones & The Six introduceert een onverwachte wending in het verhaal. De serie speelt namelijk met de gevoelens van één specifiek personage.
Daisy Jones & The Six blijft redelijk trouw aan het bronmateriaal, namelijk het gelijknamige boek van Taylor Jenkins Reid. Toch zijn er wel wat opmerkelijke veranderingen in de serie.

Zo was al bekend dat de tekst van sommige liedjes zijn veranderd, maar nu begint Amazon ook wendingen te bedenken rondom personages.

Een nieuwe liefdesdriehoek

De relatie tussen Billy (Sam Claflin) en Camila (Camila Morrone) staat in zowel het boek als in de serie centraal. De miniserie introduceert echter een derde persoon die interesse blijkt te hebben in hun relatie.

Het lukt de serie in de eerste drie afleveringen om de relaties tussen de personages in balans te houden. En hoewel Eddie in het boek nooit iets wilde met Camila, suggereert de serie toch echt iets anders.

Bekijk hieronder de trailer en stream Daisy Jones & The Six op Prime Video.Lees meer over: Sam Claflin, Camila Morrone, Prime Video, Daisy Jones, Riley Keough, Josh Whitehouse

Populair nieuws