search
Nieuwe Disney+ film wordt na release van trailer aardig afgekraakt

Nieuwe Disney+ film wordt na release van trailer aardig afgekraakt

Laatst kwam Disney+ met de eerste trailer voor 'Peter Pan & Wendy', de eerste kritieken zijn naar voren gekomen.

Patricia Koning
Vanaf 28 april mogen we genieten van de nieuwe film op Disney+ met onder andere Jude Law. Men komt na de eerste trailer wel met een aantal kritische noten.

Kritisch


Wat voor kritische noten horen we momenteel rondgaan? Men heeft het over generieke dialogen, te algemene muziek, slechte grappen en dat weinig echt positief opvalt. Niet de beste woorden die je hoopt te horen na het releasen van een trailer.

Op zich zijn er wel een aantal zaken die de kritische punten ondersteunen. Goede Disney films zijn altijd goede fondsenwervers en soms ook goede melkkoeien. De keuze de film dus niet eerst in de bioscoop te laten zien, geeft geen extra vertrouwen in een nieuwe topfilm.

Trailer te middelmatig


Men vindt de trailer erg donker en is van mening dat hij erg middelmatig is. Is dit een slecht voorteken van de film of laat dat juist iets te wensen over? Is het klassieke plot van de film niet meer wat het was? Mensen uit het Pan-fandom stellen zelfs dat als de film goed genoeg zou zijn, hij wel naar de bioscoopschermen zou komen.

David Lowery


De andere opmerkingen die gehoord worden zijn dat men toch erg verheugd is om nieuw werk te zien van David Lowery. Lowery is ook wel bekend van Peter en de Draak en The Green Knight. De optimisten onder de mensen zijn van mening dat deze films goed waren en zijn dus ook enthousiast over Peter Pan & Wendy, welke ook van zijn hand komt.

Straks op Disney+


We kunnen nu eenmaal niet een film beoordelen op alleen de trailer dus we gaan het nog even afwachten tot en met 28 april. Vanaf die dag kan je de film bekijken op Disney+. Daarna kunnen we pas weten of de film top is of toch in een lage categorie thuishoort.Aanbevolen artikelen