Dit is waarom aflevering 8 van 'The Last of Us' Bella Ramsey's favoriet is

Als we Bella Ramsey moeten geloven is aflevering 8 de beste en meest emotionele aflevering.

Adrienne Koolen, 04-03-2023 19:03

Het filmen van een grote serie zoals The Last of Us is voor de cast en crew een zware opgave. Toch heeft de 19-jarige Bella Ramsey door alle druk veel mooie herinneringen aan de shoots.
Bella Ramsey onthulde dat aflevering 8 haar favoriete aflevering was om te filmen. In aflevering 7 sprong de serie terug in de tijd om meer over Ellies leven te vertellen.

Hierdoor kwam er meer aandacht op Bella, maar ondanks dat was aflevering 7 toch niet haar favoriet. De jonge actrice houdt juist meer van de spannende en emotionele aflevering die ons nog te wachten staat.

De leukste aflevering om te filmen

In een interview met Vogue vertelde Bella dat ze aflevering 8, "When we Are in Need" het leukste vond om te filmen, omdat de aflevering heel erg emotioneel is. Dit is wat ze over het filmen zei:

"[Het filmen van aflevering 8] was vermoeiend, maar dat waren mijn favoriete dagen op de set. Dat klinkt echt masochistisch, maar het zijn de scènes die me breken waar ik het meest van hou."

Bekijk hieronder de trailer van aflevering 8 en stream The Last of Us op HBO Max.

Lees meer over: The Last of Us, Pedro Pascal, Bella Ramsey, Troy Baker, Fireflies, Bill, Frank, Joel, Ellie, Gabriel Luna, Lev, Ian Alexander, Perry, Jeffrey Pierce, Kathleen, Riley, Storm Reid, Neil Druckmann, Craig Mazin

Populair nieuws

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix