'Grey's Anatomy'-ster kondigt aan te stoppen met acteren

Acteur kondigt op Twitter aan dat hij definitief stopt met acteren.

Valeria Milić, 06-03-2023 16:39

Isaiah Washington, die Preston Burke speelde in Grey's Anatomy, heeft het helemaal gehad. In niet mis te verstane bewoordingen geeft hij aan dat dit niet te maken heeft met het acteervak zelf, maar dingen die daar omheen spelen.
Washington heeft sinds zijn vertrek bij Grey's Anatomy constant gewerkt. Zijn laatste film Corsicana, door hemzelf geregisseerd en geproduceerd, scoort op Rotten Tomatoes een mooie 79%. De acteur heeft echter zijn buik vol van wat naar zijn mening onnodige politiek is in de entertainmentindustrie.

Strijd op 'Twatter'

Washington geeft aan dat hij al sinds 2011 op 'Twatter' zit. Aangezien dit een woordspeling is op het vrouwelijke geslachtsdeel geeft hij hier al impliciet zijn mening over het Twitterversum.

De acteur zegt ondermeer het volgende: "Met pijn in het hart en ook met een gevoel van opluchting kondig ik bij deze mijn vroegtijdig pensioen aan. Ik heb de strijd gestreden hier op Twatter, maar het ziet er naar uit dat de haters, provocateurs en nuttige idioten hebben gewonnen. Ik ben niet langer geïnteresseerd in getouwtrek om een 'kleurconstruct' dat ons als mensen alleen maar verdeelt, of in wat voor soort giftig gedoe of politiek dan ook".

Washington voegt er aan toe dat hij van plan is door de VS te reizen en dat hij af en toe ook zal posten over zijn wedervaardigheden nu hij 'met pensioen' is. Het Twitterversum is dus nog niet af van de uitgesproken Washington.

Kijk Grey's Anatomy iedere dinsdagavond om 20.30 u op Net 5.

Ook kun je seizoen 1 tot en met 18 van Grey's Anatomy streamen op Disney+. Seizoen 19 zal hierop te zien zijn vanaf 1 juni 2023.

Lees meer over: Greys Anatomy, Ellen Pompeo, James Pickens, Chandra Wilson, Kevin McKidd, Scott Speedman

Populair nieuws

Laatste serienieuws

'The Big Bang Theory'-ster had een magische start

'The Big Bang Theory'-ster had een magische start

Populair nieuws

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam