search
'Grey's Anatomy' neemt met emotionele video afscheid van Ellen Pompeo
Series / Video/clip/featurette

'Grey's Anatomy' neemt met emotionele video afscheid van Ellen Pompeo

In de aanloop naar Ellen Pompeo's afscheid is nu een emotionele video te bekijken.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Grey's Anatomy is een onverminderd succesvolle ziekenhuisserie gebleken. De serie heeft meerdere Emmy Awards gewonnen, en wordt door de critici positief gewaardeerd.

In het huidige seizoen vindt er een enorme verandering plaats. Hoofdrolspeelster Ellen Pompeo (Meredith Grey) gaat Grey's Anatomy verlaten. Hiertoe heeft de zender ABC een emotionele afscheidsvideo gemaakt.

I'll Follow the Sun


Het afscheid zelf vindt plaats in aflevering 7 van het seizoen, getiteld I'll Follow the Sun. Deze wordt in Nederland in maart uitgezonden. Debbie Allen, die de rol van uroloog Catherine Fox speelt, zal deze aflevering regisseren.

Meredith's leven in Grey Sloan Memorial


De video kun je hieronder bekijken. Hij toont een samenvatting van Meredith's jaren in Grey Sloan Memorial. De belangrijke mensen in haar leven passeren allemaal de revue.

Dit zijn onder andere haar moeder Ellis (Kate Burton), haar grote liefde Derek (Patrick Dempsey), de vriendschap met Cristina (Sandra Oh) en haar halfzussen Maggie (Kelly McCreary) en Lexie (Chyler Leigh). De voice-over wordt door Ellen Pompeo gedaan, ook heeft zij al laten weten dat ze terugkeert voor de seizoensfinale.

De liefhebber kan zich zo voorbereiden op Pompeo's afscheid van deze geliefde serie.

Kijk Grey's Anatomy iedere dinsdagavond om 20.30 u op Net 5.

Ook kun je seizoen 1 tot en met 18 van Grey's Anatomy streamen op Disney+. Seizoen 19 zal hierop te zien zijn vanaf 1 juni 2023.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen