'Grey's Anatomy' neemt met emotionele video afscheid van Ellen Pompeo

In de aanloop naar Ellen Pompeo's afscheid is nu een emotionele video te bekijken.

Valeria Milić, 19-02-2023 11:12

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Grey's Anatomy is een onverminderd succesvolle ziekenhuisserie gebleken. De serie heeft meerdere Emmy Awards gewonnen, en wordt door de critici positief gewaardeerd.
In het huidige seizoen vindt er een enorme verandering plaats. Hoofdrolspeelster Ellen Pompeo (Meredith Grey) gaat Grey's Anatomy verlaten. Hiertoe heeft de zender ABC een emotionele afscheidsvideo gemaakt.

I'll Follow the Sun

Het afscheid zelf vindt plaats in aflevering 7 van het seizoen, getiteld I'll Follow the Sun. Deze wordt in Nederland in maart uitgezonden. Debbie Allen, die de rol van uroloog Catherine Fox speelt, zal deze aflevering regisseren.

Meredith's leven in Grey Sloan Memorial

De video kun je hieronder bekijken. Hij toont een samenvatting van Meredith's jaren in Grey Sloan Memorial. De belangrijke mensen in haar leven passeren allemaal de revue.

Dit zijn onder andere haar moeder Ellis (Kate Burton), haar grote liefde Derek (Patrick Dempsey), de vriendschap met Cristina (Sandra Oh) en haar halfzussen Maggie (Kelly McCreary) en Lexie (Chyler Leigh). De voice-over wordt door Ellen Pompeo gedaan, ook heeft zij al laten weten dat ze terugkeert voor de seizoensfinale.

De liefhebber kan zich zo voorbereiden op Pompeo's afscheid van deze geliefde serie.

Kijk Grey's Anatomy iedere dinsdagavond om 20.30 u op Net 5.

Ook kun je seizoen 1 tot en met 18 van Grey's Anatomy streamen op Disney+. Seizoen 19 zal hierop te zien zijn vanaf 1 juni 2023.
Lees meer over: Greys Anatomy, Ellen Pompeo, James Pickens, Chandra Wilson, Kevin McKidd, Scott Speedman

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Deze aflevering van 'Stranger Things' is barslecht

Deze aflevering van 'Stranger Things' is barslecht

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in