search
Dit is wanneer 'Shadow and Bone' seizoen 2 op Netflix verschijnt
Series / Nieuws

Dit is wanneer 'Shadow and Bone' seizoen 2 op Netflix verschijnt

Eindelijk is de releasedatum van de populaire fantasy serie bekend gemaakt.

Na lang wachten zijn er eindelijk details bekend over het nieuwe seizoen van de hitserie Shadow and Bone. Zo is er al een datum vastgesteld voor het seizoen waarin hopelijk veel vragen beantwoord zullen worden.

De serie is gebaseerd op de bekende gelijknamige boekenserie geschreven door Leigh Bardugo. Bardugo's verhaal speelt zich af in een wereld die gebaseerd is op het vroeg 19e eeuwse tsaristische Rusland, waarin ongeveer de helft van de bevolking Grisha is, ofwel mensen met speciale vaardigheden en krachten.

Tweede seizoen


De seizoensfinale van Shadow and Bone Seizoen 1 liet veel vragen onbeantwoord en zette alvast een aantal toekomstige verhaallijnen op.



Heisserer, de regisseur van de serie, deelde al in juni 2021 op zijn persoonlijke Twitter-account dat het schrijven voor seizoen 2 was afgerond. Hoewel het niet duidelijk was of de show wel of niet verlengd zou worden, gaf Netflix Heisserer en zijn team het groene licht om nieuwe afleveringen te gaan schrijven met de hoop dat het zou gebeuren. Gelukkig hadden ze gelijk.

Op 8 december 2022 werd onthult dat seizoen 2 van Shadow and Bone uitkomt op 16 maart 2023. De serie is te streamen op Netflix.

Aanbevolen artikelen