search
Duistere trailer voor thrillerserie 'Copycat Killer' van Netflix
Series / Nieuws

Duistere trailer voor thrillerserie 'Copycat Killer' van Netflix

Er wordt met spanning uitgekeken naar deze nieuwe Aziatische thrillerserie.

Er komt een nieuwe Aziatische serie aan, en zo te zien betreft het een ijzingwekkend verhaal. Menigeen wil de strijd zien tussen een gewiekste seriemoordenaar en een gedreven maar onervaren rechercheur die het recht wil doen zegevieren.

De serie is een aangepaste verfilming van het populaire boek van Miyuki Miyabe. De tweede trailer is online gezet en licht een tipje van de sluier op wat de plot betreft.

Eerste seriemoordenaar


De serie heeft Thai hoofdrolspelers en speelt zich af in Taiwan in de jaren 90. Copycat Killer is echter opgenomen in Mandarijn, een taal die zowel in Taiwan maar ook in China wordt gesproken. Het hoofdpersonage Kuo Hsiao-chi (Wu Kang-ren) is een rechercheur die een seriemoordenaar moet zien te vangen.

Dit is echter de eerste keer dat hij met dit type misdadiger te maken krijgt, en hij weet niet zo goed hoe hij met de zaak moet omgaan. Onbedoeld provoceert hij de gruwelijke sadist. Om nog maar te zwijgen over de media, de moordenaar gebruikt deze namelijk in zijn voordeel, en ondertussen tikt de klok door.

Copycat Killer gaat in première op 31 maart op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen