search
Dystopische toekomst onthuld in trailer Apple-serie 'Silo' met Rebecca Ferguson
Series / Trailer

Dystopische toekomst onthuld in trailer Apple-serie 'Silo' met Rebecca Ferguson

Het enige wat de mensheid behoedt van de apocalyps is een mysterieuze silo.

Apple TV+ heeft zojuist een nieuwe trailer vrijgegeven voor hun aanstaande dystopische scifi-serie Silo. De spannende serie, die eerder werd aangekondigd onder de naam Wool, toont een grimmige toekomst van de aarde, die onbewoonbaar is geworden. De mensheid is verdoemd tot een enorme silo, die zich diep in de aarde uitstrekt. Check de trailer hieronder.

Het ambitieuze project kon rekenen op een ware sterrencast. Er zijn onder andere de Emmy-genomineerde Rashida Jones te vinden, samen met Tim Robbins met een Academy Award op zijn naam. Als regisseur is Morten Tyldum gestrikt.



Waar gaat de serie Silo over?


De Apple-serie volgt de ingenieur Juliette, gespeeld door Rebecca Ferguson, die de geheimen van de silo wil ontrafelen. Samen met tienduizend andere overlevenden is ze overgeleverd aan de raadsels van de vreemde locatie, die voor hun leven of dood betekent.

De bewoners van het mysterieuze bouwwerk weten namelijk maar weinig van de oorsprong of de functie ervan. Het is aan Juliette om antwoorden te vinden, maar haar reis brengt haar steeds dieper in de krochten van de silo waar haar leven, en dat van de anderen, op het spel komt te staan.

De Apple-serie Silo is vanaf 5 mei te streamen op Apple TV+, met elke vrijdag erna een nieuwe aflevering.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen