search
Eerste beelden uit seizoensfinale van 'The Last of Us'
Series / Nieuws

Eerste beelden uit seizoensfinale van 'The Last of Us'

Check hieronder de eerste beelden van de seizoensfinale van The Last of Us op HBO Max.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het is alweer bijna tijd voor de seizoensfinale van het eerste seizoen van The Last of Us op HBO Max. Check hier de teaser!

De negende en laatste aflevering staat voor de deur. Zo'n drie kwartier aan spektakel is het enige wat ons nog te wachten staat voordat het eerste seizoen van The Last of Us er alweer op zit.

Preview The Last of Us aflevering 9


Wie de game gespeeld heeft, weet dat de laatste aflevering van The Last of Us seizoen één vol drama en emotie zal zitten. Voor wie het spel niet gespeeld heeft, gaan we de details natuurlijk niet spoilen!

De teaser geeft dan ook niet veel weg in zijn dertig seconden. "After all we've been through," horen we Ellie zeggen. "It can't be for nothing. There's no halfway with this. We finish what we started."

De nieuwste aflevering eindigde op traumatische wijze voor Ellie. Nadat ze door Davids groep gevangen werd, wist ze maar net te ontsnappen door David op brute wijze te vermoorden.

Het einde van het eerste seizoen van The Last of Us is volgende week maandag te checken op HBO Max. Het tweede seizoen is al een tijdje bevestigd.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen