search
'Wednesday' heeft Jenna Ortega op een specifiek punt flink doen veranderen
Series / Nieuws

'Wednesday' heeft Jenna Ortega op een specifiek punt flink doen veranderen

Dit is wat er veranderd is aan Jenna Ortega's levensstijl nadat ze verscheen in Wednesday seizoen 1!

Jenna Ortega vond het zo leuk om Wednesday te spelen in de populaire Netflix-serie, dat het haar levensstijl mogelijk voor goed veranderd heeft!

Wednesday verbrak veel records toen het eerste seizoen van deze Addams Family-serie vorig jaar op Netflix verscheen. En laten we eerlijk zijn, dat had vooral met het geweldige acteerwerk van Jenna Ortega te maken.

Jenna Ortega over Wednesday


Jenna Ortega speelt het titulaire hoofdpersonage in Wednesday. Ze blinkt uit, en dat komt ongetwijfeld deels omdat ze het simpelweg zo'n leuke rol vindt om te spelen.

De rol heeft een grote invloed op haar gehad, geeft ze toe. Zo heeft ze onthuld dat haar kledingkast "alle kleur verloren heeft." Dat komt natuurlijk door het personage Wednesday, wiens kledingkast ook slechts één toon uitstraalt.

Dit is niet de eerste keer dat Ortega aangeeft enorm veel te houden van haar rol als Wednesday, maar toch blijft het uniek om te zien hoe een rol zo'n invloed op het echte leven van een acteur kan hebben.

Wednesday is inmiddels al verlengd voor een tweede seizoen, hoewel het nog niet duidelijk is wanneer we dat nieuwe verhaal op Netflix kunnen verwachten.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen