search
Deze Nederlandse topper verovert Netflix helemaal
Films / Nieuws

Deze Nederlandse topper verovert Netflix helemaal

Na diverse films van buitenaf pakt nu de Nederlandse topper 'Soof 3' de eerste plek in de Netflix Top 10.

De film, geregisseerd door Anne de Clerq, is vanaf 2 maart te zien op Netflix en knalt gelijk door naar de nummer 1 in de Netflix Top 10.

De film


Soof heeft haar leven lekker op de rit. Ze is gelukkig, de Kooksoof gaat goed en de kinderen zijn groot en klaar om uit te vliegen. Wanneer ze vervolgens toch slecht nieuws krijgt, komt haar dochter eerder terug van het backpacken door India met heel groot nieuws. Soof focust zich voornamelijk op het nieuws van haar dochter zodat ze haar eigen problemen kan ontvluchten. Alleen zal ze toch ook zelf om hulp moeten vragen.

Cast


Lies Visschedijk zien we in deze film weer terug als Soof. Naast haar zien we ook Dan Karaty, Fedja van Huêt, Brent en Niek Schoemaker, Dick van den Toorn en Anneke Blok terugkeren naar Soof 3. In de serie deden Elise Schaap, Eva Laurenssen, Roos Dickmann en Sarah Janneh hun intrede en ook zij keren terug in deze film.

Voor deze film is de cast ook uitgebreid met o.a. Teun Sokkel, Rick Paul van Mulligen, Noortje Herlaar en Manpreet Bachu.

Ontvangst


Op IMDB scoort de film een 6.6/10, niet slecht dus. Op Twitter zijn mensen ook wel te spreken over de film al zijn er ook een hoop onder ons die de film een stukje minder emotioneel hadden verwacht.







Bekijk de trailer van Soof 3 hieronder om alvast een glimp op te vangen van de film. Dan kan je daarna bepalen of je hem aan je watchlist toe gaat voegen. De film stream je op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen