search
Deze populaire films op Netflix trekken momenteel veel kijkers
Films / Netflix Kijktip

Deze populaire films op Netflix trekken momenteel veel kijkers

Het wordt echter nodeloos ingewikkeld zodra hij erachter komt dat de liefde van zijn leven de vriendin van zijn beste vriend zou moeten zijn.

Sommige films zijn nu eenmaal succesvoller dan andere. Serietotaal zet de best bekeken Netflix-films in Nederland van dit moment voor je op een rijtje.

10 Days of a Good Man


Een goede man kan slecht worden in de jacht naar gerechtigheid. Een detective moet een vermiste jongen vinden en komt hierdoor in aanraking met ongezellige onderwereldfiguren. De film is ook bekend onder de titel: Iyi Adamin 10 Günü.

Eres Tú


Een man kan de toekomst van elke romantische relatie voorspellen. Het wordt echter nodeloos ingewikkeld zodra hij erachter komt dat de liefde van zijn leven de vriendin van zijn beste vriend zou moeten zijn.

Misfit: The Switch


In deze kinderfilm wisselen twee beste vriendinnen van identiteit en middelbare school om een danswedstrijd te kunnen winnen. Het is alleen de vraag hoe lang ze dit geheim kunnen houden.

The Gentlemen


Mickey wilt zijn Britse softdrugs-imperium verkopen, maar komt al snel terecht in een gewelddadig spel van intriges en afpersing.



We Have a Ghost


Een spook in huis zorgt voor hilarische taferelen voor het net ingetrokken gezin. De geest gaat al snel viraal en trekt de aandacht van de CIA wanneer het zijn eigen geschiedenis wilt ontrafelen.



Netflix


De bovenstaande films zijn, net als veel andere films, te bekijken via Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen