search
Colin Farrell is terug als The Penguin op setfoto's van de 'The Batman' spin-off
Series / Nieuws

Colin Farrell is terug als The Penguin op setfoto's van de 'The Batman' spin-off

Een onherkenbare Colin Farrell is als The Penguin te zien op setfoto's in New York.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
The Batman is een grimmige en tevens succesvolle reboot van de franchise gebleken. Aan het einde van de eerste film is Gotham in chaos ondergedompeld.

Oswald "Oz" Cobblepot krijgt een miniserie voordat de tweede Batman-film er komt. Dit tot vreugde van Farrell, die het betreurde dat hij relatief weinig te zien was in de film. Blijkens de setfoto's krijgt hij meer dan genoeg ruimte om het personage verder uit te diepen.

Paars en goud


Op de foto's, die je hier kunt bekijken, is Farrell uiteraard volledig geschminkt. Verder draagt hij een paarse blazer. met hier overheen een leren jas. De acteur stapt tot slot in een paarse sportwagen met vergulde wielen.

Serie tussen twee Batman-films


In een podcast voor Variety vertelde Farrell hoe regisseur Matt Reeves het voor nu voor zich ziet. Farrell: "Matt is druk bezig met schrijven voor de tweede film. De miniserie over The Penguin heeft acht afleveringen en gaat door waar de eerste film eindigt. We zien hoe Oz de macht gaat grijpen in Gotham na Carmine Falcone's dood. Als alles goed gaat, dan zou de tweede film vervolgens weer doorgaan waar de serie eindigt".

Eén rol, twee spelers


Verder was de Ierse acteur vol lof over make up artiest Mike Marino. "Toen ik eenmaal volledig geschminkt was en zag hoe fantastisch Oz was ontwikkeld door hem, zat ik er helemaal in. Dit is een rol die minimaal fifty-fifty is wat betreft het vormgeven van het personage," aldus Farrell.

Het filmen van The Penguin gaat in elk geval door tot halverwege 2023. Het vervolg op The Batman wordt in 2025 verwacht, wat impliceert dat we de miniserie over Oz in 2024 kunnen verwachten.

Bekijk op instagram



[more=1192ykchmt0e]Lees ook: Iconische acteur te zien in 'The Batman'-spinoff 'The Penguin'[/more
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen