Geliefde alien in 'The Mandalorian' is niet dezelfde als in 'The Rise of Skywalker'

Poster 'The Mandalorian' ontkracht fan-theorie

Nieuwe posters van 'The Mandalorian' hebben hoogstwaarschijnlijk een bekende fan-theorie ontkracht...

Nina Beerendonk, 8 maart 2023 13:16

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

The Mandalorian heeft op Twitter twee nieuwe personage-posters voor het nieuwe seizoen van de serie uitgebracht. Nu blijkt dat één van deze posters een populaire fan-theorie over de laatste aflevering van de serie kan ontkrachten.
Op de eerste poster zien we The Armorer, die in de eerste aflevering van seizoen 3 een grote rol speelde. Het lijkt erop dat dat zo zal blijven gedurende het seizoen, wat goed nieuws is. Het personage, gespeeld door Emily Swallow, is namelijk een grote hit geworden bij de fans.

Babu Frik

Op de andere uitgebrachte personage-poster staan de Anzellan Droidsmiths die we voor het eerst zagen in 'The Apostate'. Tot nu toe was er een populaire theorie dat de Anzellan met wie Grogu probeerde weg te komen een jongere Babu Frik uit The Rise of Skywalker zou kunnen zijn.

Dat zou een fantastisch voorbeeld van connectiviteit tussen de verschillende films en series zijn geweest, maar het feit dat de officiële social media-accounts van de serie ze simpelweg "Anzellan Droidsmiths" noemen, ontkracht het idee. Je zou namelijk denken dat als dit de immens populaire Babu Frik was, ze dat toch wel zouden benadrukken?

Wel is het teleurstellend, want de fysieke overeenkomsten zijn opvallend. Maar de Star Wars-tijdlijn is al ingewikkeld genoeg en het team van The Mandalorian probeert misschien te voorkomen dat er teveel naar de originele en sequel-trilogie verwezen wordt.

Iedere woensdag is er een nieuwe aflevering van The Mandalorian te zien op Disney+. Hieronder zie je de posters.


Lees meer over: The Mandalorian, Disney, Disney Plus, Pedro Pascal, Grogu, Babu Frik

Populair nieuws