search
Trailer nieuwste seizoen 'American Dad!' nu te bekijken
Series / Trailer

Trailer nieuwste seizoen 'American Dad!' nu te bekijken

Binnenkort kunnen we weer genieten van deze bijzondere familie in 'American Dad!'

De animatieserie American Dad! van Seth MacFarlane start binnenkort met het allernieuwste seizoen. De serie parodieert bepaalde normen die als 'typisch Amerikaans' worden gezien en dit levert een huishouden op dat allesbehalve doorsnee is.

Stan Smith werkt bij de CIA, en hij runt zijn huishouden door zijn gezinsleden zo te benaderen als zijn werk. We hoeven dus niet gek te kijken wanneer er anti-terroristische apparatuur in huis hangt. Hetzelfde geldt voor de buitenaardse Roger die al sinds jaar en dag bij de Smiths woont.

Welk seizoen is het ook alweer?


De nummeringen van de seizoenen in de VS ten opzichte van Nederland kunnen verwarring zaaien. Door de diverse fusies van tv-zenders en streamingsplatformen zijn bepaalde seizoenen van de serie als het ware 'in elkaar geschoven'.

In eerste instantie zou het nieuwste seizoen in de VS seizoen 20 worden. Door het eerder genoemde 'in elkaar schuiven' van seizoenen wordt dit nu als het achttiende seizoen gepromoot.

Op Disney+, waarop je American Dad! in Nederland kunt streamen, staan op het moment van schrijven achttien seizoenen vermeld in de omschrijving. Het is redelijk om aan te nemen dat dit nog de 'oude nummering' betreft. Je moet dan twee seizoenen 'terug' gaan tellen om de 'nieuwe nummering' te krijgen. Wanneer je deze 'nieuwe nummering' toepast, dan biedt de streamer in Nederland dus zestien seizoenen aan.

De afwijkende nummering ten opzichte van de VS mag echter de pret niet drukken. Het nieuwste seizoen gaat op 27 maart aanstaande van start op de tv-zender TBS.

In Nederland kun je American Dad bekijken op Disney+.




Aanbevolen artikelen