Nieuw op Netflix: 'Luther: The Fallen Sun'

Filmnieuws - Vrijdag 10 maart is het dan zover. Netflix brengt ons dan het langverwachte 'Luther: The Fallen Sun'.

Patricia Koning, 09-03-2023 07:56

Idris Elba is terug als John Luther in de knaller Luther: The Fallen Sun. Vanaf vrijdag 10 maart kan je eindelijk gaan genieten van deze film op Netflix.
Na vijf seizoenen, in totaal twintig afleveringen, wordt het verhaal afgesloten met deze film. De film heeft even op zich laten wachten maar nu is het dan zover.

Synopsis

Een gruwelijke seriemoordenaar maakt de straten van Londen onveilig. Rechercheur John Luther zit in de gevangenis en baalt ervan dat hij de psychopaat nooit heeft kunnen vangen. Hij besluit te ontsnappen uit de gevangenis en alsnog achter deze psychopaat aan te gaan.

Ontvangst zover

Er zijn al wat mensen die de film gezien hebben. IMDB weergeeft een score van 7/10. Op Rotten Tomatoes pakt de film onder de recensenten 69% en onder het publiek 85%. Een aardig groot verschil. De meningen zijn tot zover dan ook echt verdeeld.

"Hoewel de film op zichzelf kan staan "‹"‹als een apart stuk werk, kan een nieuw publiek zich afvragen waar het allemaal om draait."

"Een grotere, gewaagdere en helaas een meer over-the-top versie van de show."

"Elba, altijd leuk om te bekijken, zorgt voor een mooi tegenstrijdige antiheld."

Cast

Naast Elba zien we ook Cynthia Erivo, Andy Serkis, Dermot Crowley en Thomas Coombes.
De film is geregisseerd door Jamie Payne welke ook vier afleveringen van Luther geregisseerd heeft en ook zes afleveringen van Outlander.

Trailer

Men verschilt nogal over wat ze nu van de film vinden. Nog even wachten tot vrijdag en dan kan je de film streamen op Netflix en zelf een mening vormen.

Lees meer over: Netflix, Luther, Luther The Fallen Sun, Idris Elba, Andy Serkis, Jamie Payne, Thomas Coombes

Populair nieuws

Populair nieuws

Serie over WO II slaat in als bom op Netflix

Serie over WO II slaat in als bom op Netflix