search
Maker 'The Mandalorian' hint naar mogelijke versie op het grote scherm
Series / Nieuws

Maker 'The Mandalorian' hint naar mogelijke versie op het grote scherm

De serie is blijkbaar goed genoeg voor het kleine scherm dat het ook prima werkt in de bioscoop.

De hitserie voor Disney+ uit het Star Wars universum The Mandalorian is inmiddels aan het derde seizoen bezig en scoort ontzettend goed. Regisseur Rick Famuyiwa vindt de serie zodanig goed dat hij het niet vreemd vindt als er binnenkort een filmversie verschijnt.

Het koppel Din Djarin oftewel The Mandalorian is al een aantal seizoenen een onafscheidelijk koppel met Baby Yoda, oftewel Grogu. Fans van alles wat met Star Wars te maken heeft vroegen zich al af of ze het koppel ook eens in een film zouden kunnen zien. Een film met hoofdrolspeler Pedro Pascal zal volgens Famuyiwa maar een kwestie van tijd zijn.

Lijn tussen TV en film vervaagt


Hij vertelt hierover: "Er zijn overduidelijk zoveel verhalen die gemaakt worden in Star Wars. Er zijn series en enorm veel is gebeurd in films. Maar dat betekent dat de lijnen tussen hoe we alles maken en voor welk medium beginnen te vervagen. Het zal me niks verbazen, niet dat ik inside informatie heb maar het kan zomaar gebeuren met alle films die naar voren komen."

Maker van de serie Jon Favreau stelt ook dat er goed gekeken moet worden naar de doelgroep. In de tijd dat de eerste films uitkwamen was Favreau nog maar 10 en had heeft er diepe gevoelens aan. Maar in de tijden van Millennials en Gen-Z's moet er goed gekeken worden naar welk medium geschikt is en hoe The Mandalorian daartussen gaat passen.

In ieder geval kan je gewoon alle afleveringen van de serie The Mandalorian kijken op Disney+.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen