Krijgt Grogu uit 'The Mandalorian' een eigen helm?

Krijgt Grogu uit 'The Mandalorian' een eigen helm?

Fans zitten sinds de première van 'The Mandalorian' seizoen 3 met een brandende vraag: krijgt Grogu ooit zijn eigen helm?

Nina Beerendonk, 8 maart 2023 12:39

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Seizoen 3 van de geprezen Star Wars-serie The Mandalorian is sinds vorige week bezig. We zagen meteen al dat de persoonlijkheid en vaardigheden van Grogu flink ontwikkeld zijn, wat de vraag oproept of hij ooit zijn eigen Mandalorian-helm zal krijgen.
In de eerste aflevering van het derde seizoen speelde ook The Armorer (Emily Swallow) een grote rol. In feite begint het seizoen met The Armorer die een Beskar-pantser maakt voor een nieuwe Mandalorian Foundling. Hierdoor begonnen kijkers zich het volgende af te vragen: zou Grogu ooit zijn eigen Mandalorian-helm krijgen?

Mines of Mandalore

Zoals het er nu uitziet, staat Djarin op gespannen voet met The Armorer en de rest van de groep, nadat hij zijn helm heeft afgezet aan het einde van seizoen twee. Dankzij spin-off The Book of Boba Fett weten we nu dat Grogu en Djarin herenigd zijn, wat betekent dat hij de Mandalorian-wereld induikt en voor de groep kiest.

Als Djarin in staat is om de Mines of Mandalore te bereiken en in het water te baden, waarmee hij weer op goede voet zou komen te staan met The Armorer, lijkt het waarschijnlijk dat Grogu een uitnodiging zal krijgen om officieel lid te worden van de groep als een foundling.

Iedere woensdag verschijnt er op Disney+ een nieuwe aflevering van The Mandalorian seizoen 3.


Lees meer over: The Mandalorian, Star Wars, Disney, Disney Plus, Pedro Pascal, Grogu

Populair nieuws