search
Erg treurig nieuws voor fans van 'Ted Lasso'
Series / Nieuws

Erg treurig nieuws voor fans van 'Ted Lasso'

Zou dit dan echt het laatste seizoen gaan worden voor 'Ted Lasso'?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het is nog maar even wachten tot het derde seizoen van de Apple-serie Ted Lasso, maar nu al komen vele betrokkenen met treurig nieuws. Het ziet er volgens hen naar uit dat dit tevens het laatste seizoen zal zijn voor de komedieserie.

De voetbalserie werd ooit opgezet als een serie van drie seizoenen en ondervond vervolgens enorme successen, waaronder het winnen van meerdere Emmy Awards. Ondanks de sterke receptie zal het hoogstwaarschijnlijk bij deze drie seizoenen blijven.Acteurs maken een transfer
Phil Dunster, die Jamie Tartt speelt in de serie, heeft bekend gemaakt dat hij de overstap gaat maken naar een andere serie op Apple TV+. Hij zal een belangrijke rol krijgen in het tweede seizoen van Surface.

Hannah Waddingham, die clubeigenaar Rebecca Welton speelt, heeft in een gesprek met Deadline meer verteld over het einde van de serie: "Het is zeker het einde van dit verhaal. En als je het ziet, zul je zien dat het niet verder kon dan dit stukje. Wie weet wat er daarna komt? Ik heb echt geen idee. En ik denk dat het goed is dat ze het me niet vertellen."Slotwoord van de makers
Jason Sudeikis maakte de show in samenwerking met Bill Lawrence, Brendan Hunt en Joe Kelly. Ook hij sprak zich uit tegenover Deadline over het slot van de serie: "Dit is het einde van dit verhaal dat we wilden vertellen, dat we hoopten te vertellen, dat we graag vertelden."

Hij ging verder:" Het feit dat mensen meer willen en nieuwsgierig zijn naar meer dan wat ze nog niet eens weten - dat is seizoen 3 - is vleiend. Misschien op 31 mei, als alle twaalf afleveringen van het seizoen zijn uitgebracht, hebben ze zoiets van: 'Man, weet je wat, we snappen het, het gaat goed. We hebben niet meer nodig, we hebben het.'"

Op 15 maart zal de eerste aflevering van het derde seizoen van Ted Lasso uitkomen op Apple TV+.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen