search
Fan-favoriet personage uit de hitserie 'Ted Lasso' opnieuw te gast in Sesamstraat
Series / Nieuws

Fan-favoriet personage uit de hitserie 'Ted Lasso' opnieuw te gast in Sesamstraat

Brett Goldstein's Roy Kent speelt verstoppertje met Elmo en Grover

De serie Ted Lasso is al twee seizoenen lang een feel good hit en de grofgebekte Roy Kent is bij velen een geliefd personage. Ook Sesamstraat krijgt geen genoeg van hem.

Roy Kent


Het succes van Ted Lasso betekende voor veel acteurs een carrièreboost. Dit gold misschien wel het meest voor Brett Goldstein.Goldstein begon als schrijver bij de serie, maar tijdens het schrijven en voorleessessies werd duidelijk dat Goldstein Roy Kent zo goed belichaamde dat het niet meer dan natuurlijk was dat hij het personage zou gaan spelen.

Sesamstraat


Roy Kent, ex-profvoetballer en nu assistent-trainer bij de Engelse voetbalclub AFC Richmond, is door zijn ruwe bolster, blanke pit-persoonlijkheid enorm geliefd bij fans.

En dat fans soms in de gekste hoeken kunnen zitten blijkt wel weer als Brett Goldstein (als Roy Kent) in 2022 gevraagd wordt voor Sesamstraat.Verstoppertje


Dat was een enorm succes, dus werd Roy Kent weer tussen de vrolijke poppen gezet. Dit keer speelde Kent verstoppertje met Grover en Elmo. En ook mocht Oscar in zijn prullenbak niet ontbreken.

Natuurlijk mogen de Ted Lasso verwijzingen niet ontbreken.

Zo verkleedt Elmo zich als Ted Lasso, compleet met snor, heeft Oscar een heel herkenbaar bordje en gebruikt Grover een vloek-vrije versie van de bekende Roy Kent leus:

"He's here, he's there, he's everywhere!Seizoen 3


Het derde seizoen van Ted Lasso heeft nog geen officiële aankondiging gehad, maar het filmen is in 2022 afgerond, dus het lijkt erop dat de serie ergens dit jaar op Apple TV+ te zien zal zijn.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen