search
'Ted Lasso' seizoen 3 met nieuwe teaser grandioos aangekondigd
Series / Trailer

'Ted Lasso' seizoen 3 met nieuwe teaser grandioos aangekondigd

Je favoriete voetbalcoach keert terug naar Apple TV met een nieuw seizoen.

Onlangs heeft Apple TV een nieuwe teaser online gegooid, die de terugkeer van Ted Lasso naar het kleine scherm aankondigde. Het derde seizoen verschijnt binnenkort bij het streamingplatform van Apple. Bekijk de trailer gauw hieronder.

In de komische voetbalserie moet de American football-coach Ted Lasso zich aanpassen aan een heel ander balspel: voetbal. Hij heeft de taak gekregen om het fictieve Engelse Premier League voetbalteam, AFC Richmond, te coachen.

Met vallen en opstaan werpt hij zich op deze taak, en wint zo de harten van spelers en supporters. En dat beperkt zich niet tot enkel de mensen in het verhaal. Ook in de echte wereld is Ted Lasso erg goed ontvangen, wat de serie nu zijn derde seizoen heeft opgeleverd.Waar gaat het derde seizoen van Ted Lasso over?


De nieuwe synopsis van het derde seizoen luidt: "In het derde seizoen wordt het pas gepromoveerde AFC Richmond belachelijk gemaakt in de media als voorspelde afvaller… Na Nate's omstreden vertrek uit Richmond wordt Roy Kent assistent-coach naast Beard."

De synopsis gaat verder: "Ondertussen probeert Ted om te gaan met de druk op zijn werk, terwijl hij thuis blijft worstelen met persoonlijke problemen. Rebecca is gefocust op het verslaan van Rupert, en Keeley houdt het hoofd boven water als de baas van haar eigen PR-bureau. Zowel op als buiten het veld lijken de zaken uit elkaar te vallen, maar Team Lasso is vastbesloten om toch het beste van zichzelf te geven."

Bekijk de nieuwe teaser snel hieronder. Het nieuwe seizoen zal op 15 maart uitkomen bij Apple TV+, waar nu al de oude seizoenen te vinden zijn.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen