Disney+ onthult trailer voor Marvel-serie 'MPower'

Disney+ onthult trailer voor Marvel-serie 'MPower'

Deze vierdelige docuserie richt zich op een aantal vrouwelijke personages in het MCU.

Valeria Milic, 09-03-2023 16:00

Disney+ komt met een vierdelige docureeks waarin vrouwelijke personages uit het MCU aan bod komen. In iedere aflevering ligt de focus op een bepaalde film, dan wel serie.
Belangrijke vrouwelijke MCU-personages uit een aantal filmreeksen, dan wel series, komen aan de orde in deze docureeks. Dit hoeven niet per sé hoofdpersonen te zijn, ook hun belangrijke vriendschappen komen aan bod.

Van comic tot het scherm

In de eerste aflevering wordt gefocust op Okoye (Danai Gurira), Nakia (Lupita Nyong'o), Ayo (Florence Kasumba), en Shuri (Letitia Wright). Aflevering 2 toont het verhaal van Captain Marvel (Brie Larson), gevolgd door Scarlet Witch (Elizabeth Olsen), en de reeks sluit af met Gamora (Zoë Saldaña) en haar ingewikkelde relatie met haar zus Nebula (Karen Gillan).

De reeks linkt terug naar de comics en bespreekt vervolgens hoe de acteurs en de makers deze personages hebben vormgegeven. De fictieve levensverhalen van de MC-figuren komen wat dieper aan bod, tevens zien we de nodige interviews en nog niet eerder vertoonde beelden.

Voor fans van MCU zullen er ongetwijfeld leuke dingen tussen zitten, twijfelaars kunnen alvast de trailer hieronder bekijken.

Mpower is te streamen op Disney+.Lees meer over: MPower, Angela Bassett, Zoe Saldana, Elizabeth Olsen

Populair nieuws