search
Er komt zowaar een film over de hitserie 'Lost'
Films / Nieuws

Er komt zowaar een film over de hitserie 'Lost'

Regisseur van 'The Last Blockbuster' is momenteel druk bezig met de productie van 'Getting LOST'.

Taylor Morden, bekend van de populaire documentaire The Last Blockbuster is bezig met de productie van de documentaire na het wereldwijde fenomeen Lost.

'Lost'


Lost is ook wel een van de meest geliefde series en meest onderzochte series aller tijden. De documentaire zal bijvoorbeeld terugkomen op het controversiële einde van de serie en een terugblik geven op de legioenen aan fans die van de show hielden en nog steeds houden.

Mordon


Mordon zei zelf het volgende over het project Getting LOST waar hij aan begonnen is:

"Ik wil een film maken die de impact viert die de show had op het popcultuurlandschap, de misstappen onderzoekt en misschien de ware betekenis van 'Lost' onthult. Love it or hate it, 'Lost' was een cruciale show en maakte de weg vrij voor het nieuwe gouden televisietijdperk dat we vandaag allemaal kennen en waar we van houden."

De serie


Lost liep van 2004 tot en met 2010. In totaal konden we genieten van zes seizoenen welke in totaal 121 afleveringen bevatten. De serie stond bekend om de levendigheid en de bizarre wendingen.

De serie was één van de eerste waarin internet een hele grote rol speelde en waar fans centraal bij elkaar kwamen voor het bespreken van alles wat ook maar betrekking had tot de serie.

'Getting LOST'


De film gaat geregisseerd worden door Ralph D. Apel en door Mordon. De release staat gepland voor 2024, ter herdenking van de 20e verjaardag van de crash van vlucht 815.

De film / documentaire wordt onder andere een verzameling van interviews met de cast, crew en fans. Ook is er een enorme hoeveelheid aan archiefmateriaal en beeldmateriaal van een onvoltooide documentaire.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen