Originele Ellie uit 'The Last of Us' game is nu haar moeder

Oude beelden van The Last of Us geven nieuwe details.

Adrienne Koolen, 09-03-2023 16:41

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Het eerste seizoen van de hitserie The Last of Us komt langzaam ten einde, maar niet voordat we nog een paar bekende gezichten zien. Of ja, eigenlijk meer voordat we nog een bekende stem horen.
De hitserie is gebaseerd op de gelijknamige game van Naughty Dog, waarin stemacteur Ashley Johnson de jonge, maar stoere Ellie speelt.

Johnson moest haar rol afstaan aan Bella Ramsey voor de serie. De reden hiervoor was niet dat Johnson niet goed was, ze won namelijk zelfs twee British Academy Film Awards voor haar rol als Ellie, maar de actrice zou Ellie's moeder kunnen zijn.

Een bekende stem

The Last of Us heeft al eerder een stemacteur van de originele game een andere rol gegeven in de serie. En nu heeft Johnson ook andere rol in de serie.

Johnson speelt namelijk Ellie's moeder. In één van de originele trailers is Johnson voor een kleine seconde te zien als Anna. Ze wordt voordat Ellie geboren is gebeten door een Infected en er zijn veel theorieën dat dat de reden is voor Ellie's immuniteit.

Bekijk hieronder de trailer en stream The Last of Us op HBO Max.

Lees meer over: The Last of Us, Pedro Pascal, Bella Ramsey, Troy Baker, Fireflies, Bill, Frank, Joel, Ellie, Gabriel Luna, Lev, Ian Alexander, Perry, Jeffrey Pierce, Kathleen, Riley, Storm Reid, Neil Druckmann, Craig Mazin, Anna, Ashley Johnson

Populair nieuws

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix