search
Goed nieuws voor hitserie van Apple TV+ met Harrison Ford en Jason Segel

Goed nieuws voor hitserie van Apple TV+ met Harrison Ford en Jason Segel

Kijkers kunnen zich alvast verheugen op nog meer therapie, drama en humor.

Glenn Walsh
Aan de vooravond van de seizoensfinale meldt streamingdienst Apple TV+ dat er een tweede seizoen gaat komen van de hitserie en drama/komedie Shrinking. De makers staan al te popelen om aan de slag te gaan voor het volgende seizoen.

In een persbericht deelt Matt Cherniss, hoofd programmering voor de streamingdienst, het volgende: We waren al vanaf het begin helemaal weg van de innemende, aandoenlijke en hilarische wereld van Shrinking. We kunnen niet wachten om de kijkers te laten ervaren wat de cast en het creatieve team in petto heeft voor seizoen twee."

Getroebleerde psychotherapeut


In Shrinking wordt het leven van Jimmy Laird gevolgd, gespeeld door acteur Jason Segel. Hij is een professioneel therapeut die werkt voor een cognitief gedragscentrum in Los Angeles. Na het overlijden van zijn vrouw een jaar geleden heeft hij moeite er te zijn voor zijn patiënten en heeft nu de neiging om hen wel heel direct te vertellen wat er mis met hen is.

Acteur Harrison Ford speelt in de rol van Paul de mentor van Jimmy. Ford gaf recentelijk nog aan dat hij het behoorlijk druk heeft. Het is nog maar de vraag hoeveel hij in het tweede seizoen te zien zal zijn. De serie is gemaakt en wordt geproduceerd door Segel en maker van onder andere Ted Lasso en Scrubs Bill Lawrence.

Kijk voorlopig nog het eerste seizoen van Shrinking op Apple TV+.

Aanbevolen artikelen