search
Hollywoodster Harrison Ford superblij met tweede seizoen van zijn hitserie
Series / Nieuws

Hollywoodster Harrison Ford superblij met tweede seizoen van zijn hitserie

Hij heeft het behoorlijk druk maar kan niet wachten om aan de slag te gaan.

De hitserie Yellowstone heeft behoorlijk veel indruk gemaakt bij kijkers en recensenten. Zodanig dat inmiddels meerdere spin-offs in de wereld zijn gebracht. Eén daarvan is 1923 en de ster van die serie staat te popelen om aan seizoen 2 te beginnen.

De spin-off en prequel 1923 is momenteel te streamen en rond over een paar weken het eerste seizoen af. Eerder werd al bekend dat Paramount een tweede seizoen heeft besteld. Ongetwijfeld zullen er veel fans zijn die niet kunnen wachten om meer te zien van de familie Dutton. Ook acteur Harrison Ford verheugd zich nu al op het volgende hoofdstuk.

Genoeg op zijn reet gezeten


Ford vertelt in een interview over zijn drukke schema op het moment. Naast 1923 speelt hij ook als Dr. Paul Rhodes in de serie Shrinking van Apple TV en in het aankomende Indiana Jones and the Dial of Destiny. Hij heeft ooit gezegd dat hij ongeveer 1 film per jaar maakt en dat vindt hij wel genoeg.

Hij vertelt hierover: "Na twee jaar op mijn reet te hebben gezeten tijdens COVID en een aantal jaar gewacht te hebben op dat Indiana Jones zou beginnen heb ik aanzienlijk minder werk gehad dan ik zou willen. Ik realiseerde me niet hoeveel werk 1923 zou zijn maar ik vind dat het absoluut waard. Ik kan niet wachten om weer aan een nieuw seizoen te beginnen."

Kijk alle afleveringen van 1923 op SkyShowtime.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen