Deze iconische scène in 'The Office' kostte een kwart miljoen dollar

Waarschijnlijk zullen fans niet direct aan deze scène denken als een van de duurste.

Glenn Walsh, 12-03-2023 12:01

Het heeft negen seizoenen geduurd en is volgens velen toch wel een van de meest hilarische komedieseries ooit. De mockumentary The Office is er een die zich voornamelijk in een kantoor afspeelt. Niet heel duur om te produceren dus. Of toch wel?
Al een aantal jaar is er tot vreugde van veel fans een podcast dat gepresenteerd wordt door actrices Jenna Fischer en Angela Kinsey, die in The Office de rol van respectievelijk Pam Beesly en Angela Martin spelen. In een van hun podcasts vertellen ze dat één bepaalde scène uit de serie maar liefst 250.000 dollar kostte om te maken.

Behoorlijk prijzige huwelijksaanzoek

Het bleek dus dat het moment dat een van de hoofdrolspelers Jim Halpert, gespeeld door acteur John Krasinski, eindelijk zijn Pam ten huwelijk vraagt op een tankstation tussen Scranton en New York, waar Pam op dat moment studeert, veruit een van de duurste scenes uit de gehele serie is. Er moest namelijk behoorlijk wat geïnstalleerd worden voor het filmen.

Het grote moment van het huwelijksaanzoek waar veel fans op zaten te wachten werd verrassend genoeg op een vrij normale locatie geschoten. Een tankstation. Echter moest het van de makers ook regenen dus werden er enorme regenmachines geïnstalleerd, en daarnaast volledig georchestreerd verkeer. Een kwart miljoen dollar voor minder dan een minuut schermtijd. Het was het volgens Fischer en Kinsey meer dan waard.

Kijk nog eens alle afleveringen van The Office op HBO Max, Netflix of Prime Video.

Lees meer over: The Office, Jenna Fischer, Angela Kinsey, John Krasinski, Netflix, HBO Max, Prime Video, Office Ladies

Populair nieuws