Door 'The Office' is Steve Carell niet meer zo goed in acteren

The Office heeft het de acteurs heel erg moeilijk gemaakt voor de rest van hun carrière.

Adrienne Koolen, 10-03-2023 11:16

Natuurlijk is Steve Carell geen slechte acteur. Hij schitterde als Micheal Scott in The Office, maar hierdoor heeft hij wel één slechte acteergewoonte waar hij niet meer vanaf komt.
Dit geldt ook voor veel co-sterren, aangezien veel acteurs van The Office toegeven dat ze zelf ook niet van één slechte gewoonte af lijken te komen.

The Office staat bekend om de iconische manier van filmen: de mockumentary-stijl. Dit is een stijl waarbij er gefilmd wordt alsof het een documentaire is, maar dat is het niet.

De camera: vriend of vijand?

Tijdens de negen seizoenen van The Office moesten de acteurs door deze mockumentary-stijl in de camera kijken tijdens bijna alle scènes.

Dit is in bijna alle andere films en series het ergste wat je kan doen. Alle acteurs leren dan ook meteen: de camera bestaat niet. Het is dan ook een hele klus om na jaren tegen de camera te hebben gepraat ineens te doen alsof deze niet bestaat.

The Office Ladies: Interview met Steve Carell

Dit is wat Carell erover zei in de podcast "The Office Ladies" op Spotify: "Ik heb nog nooit een baan gehad waarbij ik op een gegeven moment niet in de camera keek. Ten minste een keer. Ik weet zeker dat ik op Foxcatcher in de camera keek en toen tegen mezelf zei: Nee. Je kunt geen commentaar geven op wat je net deed."

Bekijk hieronder de grappigste momenten uit The Office en stream de serie op Netflix.

Lees meer over: The Office, Steve Carell, Foxcatcher, John Krasinski, Jenna Fischer

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Populair nieuws

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam