search
Netflix komt deze week met maar liefst 15 nieuwe series waaronder het avontuurlijke 'Shadow and Bone'
Series / Nieuws

Netflix komt deze week met maar liefst 15 nieuwe series waaronder het avontuurlijke 'Shadow and Bone'

Deze week een nieuw seizoen van 'Shadow and Bone' en daarnaast een hele hoop reality-tv.

Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.

Below Deck (seizoen 6)Verschijnt op: 15 maart
Genre: Reality-TV
Kijk op Netflix

Synopsis: In deze serie wordt de bemanning van een ontzettend dure boot gevolgd als ze de Caraïben aandoen.

Keeping Up with the Kardashians (seizoen 11)Verschijnt op: 15 maart
Genre: Reality-TV
Kijk op Netflix

Synopsis: Een blik in het roemruchte en geprivilegieerde leven van de familie Kardashian-Jenner, waaronder de zussen Kim, Kourtney, Khloé, Kendall en Kylie.


Shadow and Bone (seizoen 2)Verschijnt op: 16 maart
Genre: Actie / Avontuur / Drama
Kijk op Netflix

Synopsis: Donkere krachten zweren samen tegen de wees en cartograaf Alina Starkov als ze een uitzonderlijke kracht loslaat dat het lot van haar door oorlog verscheurde land kan veranderen.


Overige series nieuw op NetflixHieronder de overige series die deze week op Netflix verschijnen.

13 maart: Vinland Saga (seizoen 2 - aflevering 9) - Animatie / Actie / Avontuur - Thorfinn gaat op een zoektocht naar de moordenaar van zijn vader om wraak te nemen en met hem in duel te gaan en zijn leven te beëindigen in een poging een eervolle strijder te zijn en zijn vader te eren.

14 maart: Ariyoshi Assists (seizoen 1) - Komedie / Reality-TV - Normaliter is hij de presentator, maar dit keer laat Ariyoshi een wisselende groep bekendheden de MC van de show zijn terwijl hij de rol aanneemt van de amuserende assistent.

15 maart: La ley de la selva (seizoen 1) - Reality-TV - Twaalf atleten worden in de jungle achtergelaten en moeten als team samenwerken of elkaar saboteren voor een deel van de jackpot. Elke deelnemer heeft zijn prijs. Wat is de jouwe?

15 maart: Million Dollar Listing New York (seizoen 5) - Reality-TV - In deze serie wordt een groep van de meest ongenadige makelaars van Manhattan gevolgd als ze deals waarmee miljoenen zijn gemoeid sneller sluiten dan een taxi door rood rijdt.

15 maart: The Real Housewives of Beverly Hills (seizoen 7) - Reality-TV - Hier worden een aantal van de meest welvarende vrouwen in de VS gevolgd als ze hun genieten van hun luxe leven dat alleen Beverly Hills kan bieden.

15 maart: The Interest of Love (seizoen 1 - aflevering 15-16) - Drama / Romantiek - Vier mannen en vrouwen werken samen bij een bank en raken verstrikt in een gecompliceerde romantische verhouding als ze ontdekken hoe ver ze willen gaan voor de liefde.

17 maart: Agent Elvis (seizoen 1) - Animatie / Actie / Komedie - Elvis veruilt zijn kostuum voor een jetpack als hij zich aansluit bij een geheim spionnenprogramma om de donkere krachten tegen te gaan die het land bedreigen.

17 maart: Dance 100 (seizoen 1 - aflevering 1) - Spelshow / Reality-TV - Een streetdance competitie die in het leven is geroepen om de volgende superster-choreograaf te vinden.

17 maart: Hasta el cielo: La serie (seizoen 1) - Actie / Avontuur / Criminaliteit - Om onafhankelijk van haar vader te blijven, die een handelaar is in gestolen goederen, besluit een alleenstaande moeder en weduwe zich bij de criminele bende van haar wijlen echtgenoot aan te sluiten.

17 maart: Maestro in Blue (seizoen 1) - Criminaliteit / Drama / Mystery - Orestes reist gedurende de pandemie naar een klein eilandje om een muziekfestival vanaf de grond op te zetten.

17 maart: Pui Pui Molcar (seizoen 2) - Animatie / Komedie / Familie - Pui Pui Molcar begeeft zich in een wonderbaarlijk zachte wereld waar de auto's cavia's zijn, en de mensen soms plastic poppen zijn. Deze stop-motion animatie geeft je alles wat wat je ooit hebt verlangd van een TV serie.

19 maart: Crash Course in Romance (seizoen 1 - aflevering 13-14) - Komedie / Romantiek - Een voormalig nationale handbalspeelster is tegenwoordig een winkeleigenaar om zo voor haar familie te zorgen terwijl ze worstelt met de eetstoornis van haar dochters leraar.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen