search
'The Big Bang Theory'-fans eisen dat de serie terugkeert na opvallende foto
Series / Nieuws

'The Big Bang Theory'-fans eisen dat de serie terugkeert na opvallende foto

Nostalgie naar iets wat nog maar net is afgelopen viert nu al weer hoogtij!

Het is nog geen vier jaar geleden dat een van de meest succesvolle sitcoms The Big Bang Theory eindigde. Ster van de serie Mayim Bialik postte onlangs een foto van haar en medespeler Jim Parsons op social media en fans eisten gelijk een terugkeer.

De populariteit rondom de serie is zeker nog niet afgenomen. De enorme status die het had ten tijde van uitzenden blijft onverminderd aanwezig. Zeker ook gezien de hoeveelheid herhalingen die uitgezonden worden, de aanwezigheid op streamingdiensten en een spin-off over het jonge leven van personage Sheldon Cooper in de serie Young Sheldon.

Een reünie is zeker wel mogelijk


Op het hoogtepunt van de populariteit kwam het besluit om de serie te cancelen nogal onverwacht. De rest van de cast had nog wel zin om verder te gaan met de serie na seizoen 12, alleen was het acteur Parsons die ermee wilde stoppen. Uiteindelijk hebben ze gezamenlijk besloten om de serie met een mooi en waardige laatste aflevering af te sluiten.

Omdat het nog maar relatief kort geleden is dat The Big Bang Theory eindigde zit een reünie er voorlopig niet in. Veel van de castleden zijn momenteel ook druk bezig met hun eigen individuele carrière. Meerdere van de castleden hebben echter wel aangegeven geïnteresseerd te zijn om een reünie te maken in de nabije toekomst.

Kijk nog eens alle afleveringen van The Big Bang Theory op HBO Max.

Bekijk op instagram

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen