search
Abrupte tegenvaller voor 'Law & Order: Organized Crime'
Series / Nieuws

Abrupte tegenvaller voor 'Law & Order: Organized Crime'

Het lijkt wel alsof er een vloek op de positie van showrunner ligt, aangezien niemand dit werk vol kan houden.

Door het vertrek van een zeer belangrijk persoon heeft Law & Order: Organized Crime een grote opschudding gekregen. Opvallend genoeg is dit niet de eerste persoon met deze functie die stopt.

Eerder verlieten al drie showrunners de serie en met het vertrek van voormalig showrunner Sean Jablonski staat dit nummer op vier. Jablonski vertrok vanwege creatieve meningsverschillen die niet opgelost konden worden.

Er zijn nog drie afleveringen die gefilmd moeten worden voor dit seizoen. Deze zullen overgenomen worden door David Graziano. Hij kwam dit seizoen bij Law & Order: SVU en is dus een stuk nieuwer.

Moeilijke taak als showrunner


Het werk van een showrunner is een moeilijke positie in elke serie. Zo blijkt maar weer toen voormalig showrunner Ilene Chaiken overgenomen werd door Barry O'Brien.

Daarna hield Bryan Goluboff het een klein jaar vol, totdat Jablonski het van hem overnam. Waarom Law & Order er zo'n groot probleem mee heeft, is niet bekend. Bovendien heeft producent Dick Wolf nog geen officiële opmerkingen gemaakt over de situatie.

Bekijk hieronder de trailer voor seizoen 3 en stream Law & Order; Organised Crime op Prime Video.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen