search
Deze week stream je een hoop nieuwe films bij de diensten, waaronder 'Noise' en 'Boston Strangler'
Films / Nieuws

Deze week stream je een hoop nieuwe films bij de diensten, waaronder 'Noise' en 'Boston Strangler'

Netflix, Disney+ en SkyShowtime geven ons een aantal mooie nieuwe filmopties om te streamen deze maand.

Of je nou fan bent van animatie, thrillers, muziek of actie. Deze week heeft voor ieder wat te bieden. Kijk hieronder en je ziet dat er weer keuzes genoeg zijn om aan je watchlist toe te voegen.

Netflix


Vanaf 15 maart kijk je Money Shot: The Pornhub Story bij Netflix.

In deze documentaire worden de successen en schandalen besproken met betrekking tot Pornhub. Je ziet interviews met oud-werknemers, acteurs en activisten.



Op vrijdag 17 maart zijn er een aantal nieuwe films bij Netflix. Je ziet vanaf deze dag In His Shadow, Noise en The Magician's Elephant

In His Shadow stream je hier vanaf aanstaande vrijdag. In deze thriller volgen we twee halfbroers die tegenover elkaar komen te staan na het overlijden van hun vader.

Op deze zelfde dag krijgen we van Netflix de Vlaamse psychologische thriller Noise. Deze stream je hier.

Wanneer een man met zijn familie verhuisd naar de plek waar hij is opgegroeid, komen er meer duistere familiegeheimen naar boven dan hij had gehoopt.



The Magician's Elephant sluit het rijtje op vrijdag 17 maart. Deze prachtige animatiefilm gebaseerd op het boek van Kate DiCamillo stream je hier.



Op zondag 19 maart komt Netflix met een pareltje van eigen bodem. April, May en June stream je vanaf deze dag hier.

April, May en June zijn dochters van dezelfde moeder, maar met verschillende vaders. Ze krijgen het nieuws dat hun moeder erg ziek is en niet lang meer te leven heeft en ze worden allemaal dringend geroepen om haar te zien. Naast het trieste nieuws leren de jonge vrouwen dat ze de verantwoordelijkheid op zich moeten nemen om voor John te zorgen, hun autistische broer die bij zijn moeder woont.



Disney+


Disney + geeft ons deze week twee nieuwe films, één daarvan is Boston Strangler. Velen hebben wel uitgekeken naar deze film. Deze film focust zich niet zozeer op de dader zelf maar wel naar de journalisten die onderzoek naar hem deden. In deze film zie je onder andere Keira Knightley. Kijk de film hier vanaf vrijdag 17 maart.



Ook op vrijdag 17 maart kijk je bij Disney+ U2 Bono And "The Edge": A Sort Of Homecoming With Dave Letterman.

In deze muzikale docu volgen we David Letterman, Bono en The Edge naar Dublin en zien we nog nooit eerder vertoond materiaal.



SkyShowtime


SkyShowtime brengt ons op dinsdag 14 maart Mr Malcolm's List. Deze film scoort goed op Rotten Tomatoes. Zowel onder het publiek als onder de recensenten scoort hij een mooie 82%. Kijk de film hier vanaf dinsdag.



Alles op een rij


Een hoop nieuwe films welke toegevoegd worden aan het aanbod van de verschillende diensten. Hieronder het complete overzicht.

Netflix
Woensdag 15 maart Money Shot: The Pornhub Story
Vrijdag 17 maart In His Shadow
Vrijdag 17 maart Noise
Vrijdag 17 maart The Magician's Elephant
Zondag 19 maart April, May en June

Disney+
Woensdag 17 maart Boston Strangler
Woensdag 17 maart U2 Bono And "The Edge": A Sort Of Homecoming With Dave Letterman

SkyShowtime
Dinsdag 14 maart Mr Malcolm's List

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen