search
Marvel-heldin denkt terug te keren in aankomende 'Agatha: Coven of Chaos'
Series / Nieuws

Marvel-heldin denkt terug te keren in aankomende 'Agatha: Coven of Chaos'

Er gaan enkele enthousiaste geruchten rond over een eventuele terugkeer van Elizabeth Olsen.

In een aantal interviews geeft Elizabeth Olsen gemixte signalen. Zal ze in de toekomst te zien zijn in Agatha: Coven of Chaos?.

Olsen mag dan bezig zijn met enkele spannende projecten, veel fans wachten nog steeds op haar toekomst in het Marvel Cinematic Universe. Hoewel er nog niets bekend is over wanneer en of we Wanda Maximoff/Scarlet Witch weer zullen zien, heeft Olsen onlangs naar haar terugkeer gehint.

Een twijfelachtige terugkeer


De voor de hand liggende keuze voor haar volgende optreden is Agatha: Coven of Chaos, de komende WandaVision spin-off met Kathryn Hahn in de hoofdrol. Olsen zei eerder dat ze niet betrokken was bij de nieuwe Disney+ serie, maar ze veranderde van mening tijdens een gesprek met Deadline op SXSW.

"Ik weet nooit hoe ik deze vragen moet beantwoorden, behalve dat ik... Ik denk dat ik terug kom," zei Olsen lachend. Hoewel ze ook naar het grotere MCU had kunnen verwijzen, leek de vraag specifiek over Coven of Chaos te gaan, dus hopelijk betekent dit dat we Wanda weer in Westview zullen zien. Een clip van het interview kun je hieronder bekijken:



Erg zeker blijkt het echter niet te zijn. "Ik bedoel, nee, maar ik zou graag weer opduiken," zei Olsen in september tegen Entertainment Tonight toen haar gevraagd werd naar Coven of Chaos. "Ik hou van Kathryn, ik wil nooit van haar zijde wijken, ik ben zo dankbaar dat ze hier vanavond is," zei Olsen.

Hoop jij ook dat Olsen terugkeert?
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen