search
Rampzalig grappige 'Hockeyvaders' bijna te zien bij Videoland
Series / Trailer

Rampzalig grappige 'Hockeyvaders' bijna te zien bij Videoland

Hun midlifecrisis brengt deze middelbare hockeyvaders flink in de penarie.

Videoland komt met de volgende Nederlandstalige dramaserie Hockeyvaders, die het drama in het leven van drie hockeyvaders volgt. Check al het drama op het hockeyveld in de trailer hieronder.

Naast vele dramaseries over voetbal is nu ook de sport met een stokkie aan de beurt - hockey. Drie middelbare vaders, die in hetzelfde hockeyteam spelen, willen graag nog één keer vlammen voordat ze zich moeten neerleggen naast hun saaie vaderschap.

De hockeyhelden uit de titel van de Videoland-serie worden gespeeld door Walid Benmbarek, Tijn Docter en Remko Vrijdag. Ook hebben Annet Malherbe, Sanne Wallis de Vries en Fockeline Ouwerkerk een rolletje te pakken. De serie is bedacht door Beau van Erven Dorens, die ook in de serie zelf te zien is.

Bekijk op instagram

Wat is het plot van Hockeyvaders?


Het naderende jubileum van de hockeyclubclub lijkt de perfecte kans voor de drie vaders om nog een laatste keer te laten zien wat ze waard zijn. Het daadwerkelijk organiseren ervan blijkt een uitdaging, waar ze echter niet echt tegen opgewassen zijn. Het plan valt al snel in duigen met een hoop hilariteit en drama als gevolg.

Vanaf 17 maart is Hockeyvaders in zijn totaliteit te vinden bij Videoland.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen