search
Een 'Scream' tv-serie? Hoe groot is de kans?
Films / Nieuws

Een 'Scream' tv-serie? Hoe groot is de kans?

Er zijn meerdere personages die het masker zouden kunnen dragen.

Na de recente successen van Scream 5 en 6 rijst er eigenlijk maar één vraag. Is er ook een nieuwe serie over de succesvolle filmreeks in de maak?

Scream goed ontvangen


Scream 6 is goed ontvangen met een 7,6 op IMDB en met 76 procent op Rotten Tomatoes. Er is eerder een Scream-serie gemaakt door MTV. Deze is na drie seizoenen stopgezet. De fans hunkeren naar een goede Scream-serie.

Voordeel in huis


'Als we de mogelijkheid krijgen, zouden we dat geweldig vinden', zegt producent William Sherak tegen de website Deadline. 'Het voordeel dat de andere producer en ik hebben, en veel andere mensen niet hebben, is een geniale partner die goed kan schrijven.' Aldus producent Sherak.

Oranje licht


Hiermee doelt de producent op de schrijvers van Scream 5, beter bekend onder de titel Scream, en Scream 6. Het talent hoeft niet meer van buiten worden aangetrokken, wat kan schelen in de productiekosten en de keuze om het licht op groen te zetten voor een serie.

Meerdere personages


Plus er zijn meerdere personages die het masker zouden kunnen dragen. Dit kan een serie aantrekkelijk maken gezien de continuïteit.

Nog geen groen licht


Vooralsnog is de laatste dominosteen nog niet gevallen. Tot die tijd kunnen we griezelig genieten van Scream, te koop via Prime Video en Scream 6 in de bioscoop.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen