search
Amazon Prime cancelt weer een veelbelovende serie na één seizoen
Series / Nieuws

Amazon Prime cancelt weer een veelbelovende serie na één seizoen

We hebben hoofdinspecteur Gamache kunnen volgen tijdens zijn zoektocht naar de moordenaar in 'Three Pines', maar helaas komt daar nu een einde aan.

De serie Three Pines, gebaseerd op de populaire boeken van Louise Penny, is na slechts één seizoen al gecancelt door Amazon Prime.

Op sociale media bevestigen de auteur, de producent van de serie en een van de actrices dit nieuws. Inspecteur Armand Gamache zal dus niet terugkeren naar het fictieve dorpje 'Three Pines' waar de serie zich afspeelt.

Slecht nieuws


"We hebben eindelijk iets gehoord van Amazon Prime. Er komt geen tweede seizoen van Three Pines," liet de auteur weten op Facebook.

"Ondanks dat de serie op nummer 1 stond in Canada, de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en een aantal andere landen, en dat de serie in alle landen waar die werd uitgezonden in de top 10 belandde, heeft Amazon besloten om het te annuleren," vervolgde ze.

Alfred Molina


Hoofdrolspeler Alfred Molina liet het volgende weten: "Helaas zullen we niet terugkeren met een tweede seizoen. Los van mijn persoonlijke teleurstelling ben ik trots op wat we hebben bereikt en vereerd om deel uit te maken van een geweldig creatief team dat alles heeft gegeven om de boeken van Louise naar het scherm te brengen."

Reden voor cancelen


Producent di Girolamo schreef op Instagram "Ik weet dat er veel teleurstelling is dat de show niet terugkomt en ik ben verdrietig voor de geweldige cast, crew en fans."

Daarna voegde ze toe dat Left Bank Pictures, Sony Pictures en Amazon Studios "Allemaal de show wilden terugbrengen, maar er niet in slaagden om een overeenkomst te bereiken die voor iedereen voordelig was."

Bekijk op instagram


Helaas zullen we de inspecteur dus niet meer terugzien voor een tweede seizoen. Maar als je de avonturen van Gamache echt niet kan missen, lees dan een van de achttien boeken van Penny of kijk het eerste seizoen terug op Prime Video.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen