search
Netflix onthult eerste trailer 'BEEF' over een vete tussen opgefokte types
Series / Trailer

Netflix onthult eerste trailer 'BEEF' over een vete tussen opgefokte types

Een nieuwe komische dramaserie over een aanvaring op de weg en de vete die hieruit ontstaat.

Dat de huidige maatschappij een hoog tempo kent staat buiten kijf. Mensen kunnen hierdoor nogal eens in de stress schieten. De nieuwe Netflix-serie BEEF gaat over wederzijdse verkeersaggressie die behoorlijk uit de hand loopt.

De hoofdrollen worden gespeeld door Steven Yeun (The Walking Dead) en Ali Wong (Baby Cobra) als Danny en Amy. De twee komen elkaar tegen op de weg, en de ontmoeting blijft hen beiden bij.

'Road rage'


Beide personages hebben schijnbaar normale levens maar lopen beiden op hun tenen. Danny heeft zich altijd een slag in de rondte gewerkt om het hoofd maar boven water te houden. Aan de andere kant voelt Amy zich verstikt door haar leven als brave huismoeder.

Na een verkeersincident ervaren beiden de zogeheten 'road rage' en vanaf dat moment richten ze het vizier op elkaar. Gezien de blokletters in de titel, wat in internetgebruik schreeuwen aanduidt, is het al snel duidelijk welke kant het verhaal uit gaat. Danny en Amy hebben een uitlaatklep hebben voor de spanningen in hun leven. Dit is namelijk door elkaar het leven zuur te maken.

Je kunt BEEF vanaf 6 april streamen op Netflix.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen