Jenna Ortega wil een hoop veranderen in seizoen 2 van 'Wednesday'

In seizoen 1 was Ortega de grote ster op beeld, maar grote kans dat ze nu ook achter de camera aan het werk gaat.

Nienke Sterken, 15-03-2023 18:15

Het is al weer een tijdje geleden dat Wednesday op Netflix verscheen, maar de serie en hoofdrolspeler Jenna Ortega krijgen nog steeds veel aandacht.
Er gaan nu zelfs verschillende geruchten rond dat Ortega een van de uitvoerend producenten gaat zijn in seizoen 2 van Wednesday. Dit zal echter niks nieuws voor haar zijn, aangezien ze momenteel ook bezig is met een romantische komedie waar ze al een van de uitvoerende producenten is.

Perfecte kandidaat

Ortega is erg toegewijd aan haar Wednesday personage, en daardoor is ze de perfecte kandidaat om de serie te leiden als uitvoerend producent. In een recent interview met Armchair Expert liet Ortega al weten dat ze regelmatig aanpassingen maakte in het script van seizoen 1 om ervoor te zorgen dat haar personage zo nauwkeurig mogelijk bleef.

Dit werd door anderen gezien als "onprofessioneel", maar volgens Ortega hadden sommige verhaallijnen simpelweg geen zin. Hiermee bedoelt ze onder andere de liefdesdriehoek tussen Wednesday en de twee jongens in seizoen 1.

Ortega heeft dus zeker een sterke mening over de serie en vindt haar personage erg belangrijk. Dit laat zien hoe vastberaden ze is om het beste uit Wednesday en de hele serie te halen.

Wat te verwachten?

In de afgelopen jaren heeft Ortega in verschillende horrorfilms en -series gespeeld, waardoor ze al erg veel ervaring heeft binnen het genre. Er is dus een grote kans dat de serie nog enger zal worden als Ortega een van de producenten wordt van Wednesday.

Natuurlijk kwamen er al een hoop enge elementen voor in Wednesday, maar als het aan Ortega ligt worden er nog meer enge scènes toegevoegd om dichter bij de klassieke Addams-familie sfeer te blijven. Grote kans dat we meer bloed te zien krijgen, en minder van de liefdesdriehoek die niet bij haar personage past.Er is echter nog niet officieel bevestigd dat Ortega daadwerkelijk gaat werken als uitvoerend producent, dus op dat nieuws moeten we nog even wachten. Gelukkig weten we wel al zeker dat we haar terug gaan zien in het tweede seizoen van Wednesday.


Bekijk seizoen 1 van Wednesday terug op Netflix.
Lees meer over: Wednesday, Jenna Ortega, Netflix

Populair nieuws