search
Netflix cancelt opeens één van zijn grootste films
Films / Nieuws

Netflix cancelt opeens één van zijn grootste films

Netflix trekt de stekker uit nieuwste project van regisseur Nancy Meyers vanwege te hoge kosten.

Wie had verwacht dat er voor Netflix zoiets zou bestaan als 'een te duur' project. Helaas voor Meyers is dit toch gebeurd en zal zij op zoek moeten gaan naar een andere dienst voor haar film.

Paris Paramount


Onlangs brak het nieuws uit dat de nieuwste film van Meyers, voorlopig getiteld Paris Paramount, was opgezet met Netflix. In deze film zouden we onder andere Scarlett Johansson, Owen Wilson, Penelope Cruz en Michael Fassbender zien. Afgelopen weekend vielen de zaken tussen Meyers en Netflix uit elkaar, met budgettaire zorgen als middelpunt van de meningsverschillen.

Netflix


De streamer heeft de laatste jaren veel geld geïnvesteerd en nooit leek er iets te zijn wat te duur was. Films als The Grey Man, Red Notice, The Irishman en The Adam Project hadden namelijk allemaal wel een aardig prijskaartje.

Netflix trekt de stekker nu uit het nieuwe project omdat het niet het geld wilde uitgeven waar de regisseur om vroeg. Meyers en Netflix wilde beide niet toegeven in het prijskaartje waardoor er besloten is om uit elkaar te gaan voor dit project.

En nu?


Op dit moment is er geen andere studio aan het project verbonden, waardoor filmfans zich afvragen of de eerste speelfilm van Meyers sinds 2015 binnenkort wel zal komen. Met de bekwaamheid van de reeds gehechte cast zou het echter niet verrassend zijn om Paris Paramount ergens op zijn pootjes te zien landen.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen